Ruim 100 Flevolanders doen mee aan Alpe d'HuZes

FLEVOLAND
Ruim 100 Flevolanders doen vandaag mee aan Alpe d'HuZes in Frankrijk, hét sportevenement om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Vanochtend vroeg om half vijf ging de eerste deelnemers van start. Zij proberen meerdere keren de berg te beklimmen, te voet of op de fiets. Daarvoor worden ze gesponsord en het ingezamelde geld gaat naar KWF.

Een live-verslag van het evenement is te zien via NPO Nieuws. Verslaggever Han Dijkstra houdt je via Twitter op de hoogte

In totaal doen er 107 Flevolanders mee. Opvallend, er zit geen enkele deelnemer uit Urk bij.

De Flevolandse deelnemers per gemeente:
Noordoostpolder: 59 
Almere: 25 
Dronten: 9
Lelystad: 7
Zeewolde: 7
 

reacties (2)

 • Rinz

   

  Vergeet alle scholieren deelnemers van Flevoland fietst tegen kanker Niet!! Zij fietsten zondag de berg al op voor het mee en helpen nu op de route!

  reageer
 • M Janssen

   

  Ik dacht dat omroep Flevoland moest bezuinigen? Maar er is kennelijk wel geld om met een heel team naar Frankrijk te reizen en daar een aantal dagen te verblijven? Voor iets wat in principe niets met Flevoland te maken heeft. Verder heel goed van de mensen die zo geld in proberen te zamelen, daar doet dit commentaar niets aan af

  reageer
 • Demo

   

  Waar leest u dat er een heel team van OF naar Alp d'HuZes is? Daarnaast is het goed dat OF aandacht besteed aan de Flevolanders die deze prestatie neerzetten voor het KWF. Deze mensen verdienen best een beetje media aandacht, net als afgelopen winter de Almeerse deelnemers aan de winter special olympics. Positief nieuws is ook zeer welkom in deze tijden. OF vooral deze activiteiten blijven doen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert