Flevolandse Miss Teen en Miss Beauty gekozen

ALMERE
De 18-jarige Rosanna Oosterhof en de 20-jarige Faith Landman mogen zich sinds zaterdagavond Miss Teen en Miss Beauty of Flevoland noemen. Beide dames komen uit Almere en streden op Urk samen met 29 andere vrouwen om deze titels.

Miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 18 jaar en is gewonnen door Rosanna en Miss Beauty is de categorie voor 19 tot en met 26 jaar en is gewonnen door Faith.

De meiden moesten zich presenteren voor een 8-koppige jury. Ze hebben zich de afgelopen tijd ook ingezet voor Stichting Haarwensen. Een stichting die haarstukken en pruiken maakt voor kinderen die door een ziekte hun haar zijn verloren. 

Elke provincie heeft een eigen miss, die in september gaan strijden voor de titels Miss Beauty of the Netherlands en Miss Teen of the Netherlands.

reacties (8)

 • Lumanofa

   

  De terechte winnaars! Een meer dan uitstekende vertegenwoordiging van de provincie Flevoland in de landelijke finale!

  reageer
 • Kees wipneus

   

  Mocht ik niet mee stemmen, iedereen heeft een andere smaak...

  reageer
 • Deborah

   

  Twee welverdiende winnaressen!

  reageer
 • Marcel

   

  Rare vleeskeuring hoor, met de meeste stemmen gewonnen of alleen omdat zij heel veel mensen kennen. Geen eerlijke strijd, de dame uit Lelystad was echt veel knapper en ze had gelijk nog een dubbel gangster ook. Hier wint de gene die het meeste stemmers voor zich weet te winnen omdat zij die kent niet omdat ze mooi is. Ze heus wel een beetje mooi maar niet zo knap als andere die meededen.

  reageer
 • Serkhan

   

  Nou.. mijn lieve vriendin is echt knapper dan deze twee dames bijelkaar!! ***Ode aan Renate💋*** Ik wens deze dames van Flevoland desondanks alle succes toe!!

  reageer
 • Er lopen in Flevoland echt veel mooiere meisjes rond dan deze. Alleen deze meiden zijn kennelijk vol genoeg van zichzelf dat ze zich opgeven voor dit soort dingen, met (sommigen) daarbij behorende diva gedrag.

 • laat alle reacties zien
 • .W.

   

  Zijn dit de opvolgers van Bertha 23 en Gretha 18? Spannend wie volgend jaar de vleeskeuring wint.

  reageer
 • Aki24

   

  Nou mark er zijn toevallig ook donker kleurige mensen die geboren zijn in Nederland dit komt mede door de geschiedenis van de mensheid duik eens in de geschiedenis zou ik zeggen!! En accepteer dat er ook donkere mensen geboren en getogen zijn in Flevoland/Nederland

  reageer
 • willem-stad

   

  Dat gaat onze provincie winnen in september, dat is wel duidelijk :-)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert