Spreekuur voor sekswerkers

ALMERE
Sekswerkers kunnen vanaf volgende week maandag in Almere terecht voor een spreekuur. Dat wordt maandelijks gehouden en is een samenwerking van Zorggroep Almere en GGD Flevoland.

Mensen die in de prostitutie werken, staan bloot aan gezondheidsrisico's en hebben soms ook te maken met agressie. Tijdens het spreekuur kunnen de mannen en vrouwen zich laten testen op soa's en kan advies worden gevraagd over financiën of hoe je uit het werk kan stappen. 

Het spreekuur is gratis en anoniem.

reacties (3)

 • Moraalridder

   

  En daar zit je dan. Wat moet je zeggen? Ik voel mij genaaid, Financieel uitgekleed?

  reageer
 • .W.

   

  Gratis? De testen kosten geld. Iemand zal dit moeten betalen. Of betaalt elke zorgpremiebetaler hier aan mee? In dat geval lijkt het mij billijk dat de klanten van de sekswerkers iets meer betalen, zodat ze zelf opdraaien voor de kosten van hun activiteiten.

  reageer
 • .\/\/. (de èchte)

   

  Ja, ergens wordt dit betaald. Als sekswerkers gratis mogen testen loopt het aantal 'vervolgproblemen' terug, en dat is weer een besparing. Tel uit je winst.

 • Snoeshaan

   

  Ik zie ik zie wat jij niet ziet, ik zie een roeispaan, parapluutjes, oudbollige afwaskwast, zweepjes, ruggenkrabber, en een pepermolen.. Nou jij...Ja dat krijg je als je moet wachten tot de dijk weer van het slot afgaat.

  reageer
 • Serge

   

  Dikke like voor je reactie!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert