"Laatste weekend met ernstige verkeershinder op A6"

ALMERE
Wie komend weekend vanaf de A1 richting Almere wil rijden, moet rekening houden met vertraging door werkzaamheden. Vanwege asfalteringswerkzaamheden zijn er tussen de Hollandse Brug en Almere veel minder rijstroken beschikbaar dan normaal. Omdat de parallelbaan wordt afgesloten, kan er vanaf de A6 niet een afrit naar Almere Poort, de Hogering en Stedenwijk worden genomen.

"Laatste weekend met hinder"
Volgens Rijkswaterstaat is het voorlopig het laatste weekend waarin verkeer ernstige hinder ondervindt van de aanpassingen van de A1 en A6. Het werk begint vrijdagavond om 22:00 uur en moet uiterlijk zondag om 12:00 uur klaar zijn. Verkeer dat Flevoland uit rijdt heeft geen last van de werkzaamheden.

Mocht er vertraging ontstaan, dan wordt doorgaand verkeer aangeraden om via de A1 en de A27 te rijden. Verkeer naar Poort, de Hogering en de Stedenwijk moet op de A6 eerst doorrijden tot Almere Haven en daar eventueel keren.

reacties (5)

 • Moraalridder

   

  Schandalig zoveel asfalt. Weer een stukje natuur minder. Helaas kiest men voor oud blik ipv een mooie reebok.

  reageer
 • Rene

   

  In het artikel staat ook nog het woord 'voorlopig'...

  reageer
 • Ron

   

  En nog steeds gewoon file hoor iedere morgen en avond. Tijd voor een evaluatie denk ik. Dan nieuwe plannen en alles weer aanpassen de komende twee jaar. Let maar op. Zo gaat het gebeuren.

  reageer
 • Harry

   

  Japioo staat dus niet elk weekend vast in de file neem ik aan?

  reageer
 • willem-stad

   

  Richting Amersfoort/H'sum kon iig via het Naarderbos.

 • Japioo

   

  Mannen wegwerkers , bedankt voor al het moois wat jullie hebben gepresteerd , het was doorbijten maar de moeite waard

  reageer
 • Automobilist

   

  Dit dus. Een project dat sneller klaar is dan de planning en voorlopig nog niet veel duurder is geworden dan begroot. Complimenten aan Rijkswaterstaat.

 • willem-stad

   

  Ben ik het mee eens. Net in 20 min.(28km) vanuit de Muziekwijk naar het AMC en in 20min weer - met toegestane snelheid- terug. Dat is afgelopen jaar enorm verbeterd.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert