Strandpaviljoen Wellerwaard klaar

EMMELOORD
Het nieuwe strandpaviljoen aan de Wellerwaard in Noordoostpolder is donderdag officieel geopend. Vanaf maandag is de horecagelegenheid open voor het publiek.

De strandtent heet Bij Ons en ligt in het recent aangelegde recreatiegebied Wellerwaard. Donderdag overdag werd er nog druk gewerkt om alles piekfijn in orde te maken voor de opening. Aan de serre met uitzicht op het water wordt de laatste hand gelegd om de overkapping dicht te maken. 

Eigenaren John en Ilse van Beek zijn blij dat de bouw van het paviljoen voorspoedig is verlopen. In het paviljoen zit beneden een moderne horecaruimte met keuken en boven zijn een vergaderzaal en borrelruimte. Verder willen zij het hele jaar door verschillende activiteiten aanbieden.

De Van Beeks zijn ook eigenaar van restaurant Eindeloos in Emmeloord. Zij hebben de grond van Bij Ons in erfpacht van de gemeente. Die wilde graag dat er in de Wellerwaard een permanente horecavoorziening kwam. Het recreatiegebied is populair bij mensen uit de omgeving.

 

reacties (5)

 • Moraalridder

   

  Heerlijk na met je hond op het strand te hebben gespeeld heerlijk een drankje of ijsje nuttigen

  reageer
 • Henry

   

  Heel veel succes gewenst maar dat komt vast goed!

  reageer
 • Claudia

   

  Ik hoop dat ze er een succes van maken , bij eindeloos eet ik altijd goed of t nou lunch of diner is. Ik gun het ze van harte! Kom er zo af en toe maar altijd goed geholpen

  reageer
 • Ferdinand

   

  Super veel succes gewenst, het ziet er fantastisch uit.

  reageer
 • Cees

   

  Jammer van de rode jeuk bultjes na het zwemmen

  reageer
 • Moraalridder

   

  Weet je zeker dat deze bultjes van het zwemmen komt?

 • Hr

   

  Ga je niet zwemmen . Maar op het terras zitten !probleem opgelost

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert