Strandpaviljoen Wellerwaard klaar

EMMELOORD • Do 8 juni 2017 | 9:59 • Donderdag 8 juni 2017 | 9:59
Het nieuwe strandpaviljoen aan de Wellerwaard in Noordoostpolder is donderdag officieel geopend. Vanaf maandag is de horecagelegenheid open voor het publiek.

De strandtent heet Bij Ons en ligt in het recent aangelegde recreatiegebied Wellerwaard. Donderdag overdag werd er nog druk gewerkt om alles piekfijn in orde te maken voor de opening. Aan de serre met uitzicht op het water wordt de laatste hand gelegd om de overkapping dicht te maken. 

Eigenaren John en Ilse van Beek zijn blij dat de bouw van het paviljoen voorspoedig is verlopen. In het paviljoen zit beneden een moderne horecaruimte met keuken en boven zijn een vergaderzaal en borrelruimte. Verder willen zij het hele jaar door verschillende activiteiten aanbieden.

De Van Beeks zijn ook eigenaar van restaurant Eindeloos in Emmeloord. Zij hebben de grond van Bij Ons in erfpacht van de gemeente. Die wilde graag dat er in de Wellerwaard een permanente horecavoorziening kwam. Het recreatiegebied is populair bij mensen uit de omgeving.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel