Met toeters en bellen naar de dierentuin

LELYSTAD
Chronisch zieke kinderen en hun ouders brachten vrijdagavond een bezoek aan dierentuin Artis in Amsterdam.

De groep werd daar naar toe gebracht in een colonne van politieauto's, ambulances en brandweerwagens. 

Het dierentuinbezoek werd gehouden door stichting KinderBeestFeest. De stichting wil zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Vanuit het hele land vertrokken zieke kinderen met toeters en bellen naar Artis. 

 

reacties (5)

 • MarkS90

   

  Dat was het dus wat ik gezien heb.

  reageer
 • Marieke Pots-Smits

   

  Ik dacht vanmiddag in eerste instantie ook dat er iets heel ergs was met het geluid van de hulpdiensten maar nu ik dit bericht lees: klasse en superleuk voor die kinderen! Ik hoop dat ze heel veel plezier hebben.

  reageer
 • Michael

   

  In Almere hebben ze ook de boel wakker geschud !! Heerlijke bak met herrie !!

  reageer
 • Lely

   

  Ik schrok me dood! Dacht al dat er een aanslag was gepleegd! Had liever gehad dat ze vanaf de oprit naar de A6 de toeters aan hadden gedaan. Niks ten nadele van de kinders, maar het zijn gekke tijden dames en heren handhavers en hulpverleners. Ik moet ook niet voor de gein 'BOM!!!' roepen in een vliegtuig...

  reageer
 • Den

   

  Lol: een aanslag in Lelystad? De kans op een ongeval is zoooo veel groter.

 • Top dat dit gedaan word

  reageer
 • SSA

   

  OMG! Serieus.... Dit wordt al zo lang op allerlei media aangekondigd. Als je dan toch zo in "angst" leeft, volg dan ook goed de verschillende media. Verder is dit al editie 18! Als het je nu pas opvalt.... Ook heeft de overheid verschillende manieren om de burgers te informeren indien er aanslagen oid zijn. Denk aan luvjtalarm, burgernet, noodmeldingen op de mobiele telefoons, radio/tc en ga zo maar door. Laten we ons vooral niet druk maken en genieten van het leven! Ps. Het voordeel is dat je nu al op de hoogte bent voor volgend jaar! ;) Met vriendelijke groet, S.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert