Studenten in de prijzen met drager voor snowboard

Ma 12 juni 2017 | 18:11 Maandag 12 juni 2017 | 18:11
Studenten van Hogeschool Windesheim in Almere zijn maandag verkozen tot Student Company van het jaar. In de finale van de landelijke wedstrijd versloegen de studenten product engineering 920 andere deelnemers met hun drager voor een snowboard.

Bescherming snowboard
De tweedejaars studenten ontwikkelden een drager die je om een snowboard kunt klikken. Er zit een draagband aan vast waardoor je de board gemakkelijk over je schouder kunt gooien. Het ontwerp is anders dan de huidige dragers, omdat het nieuwe product de scherpe randen van de geslepen snowboard beschermt. Hierdoor raken de vaak dure snowboardjas en handschoenen niet beschadigd. Of het product binnenkort te koop is in de winkel, is nog niet bekend. De studenten moeten eerst investeerders vinden die heil zien in hun ontwerp. 

Europa in
Door het winnen van de landelijke wedstrijd mogen de studenten hun product nu presenteren in Denemarken tijdens de Europese ontwerpwedstrijd voor studenten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel