Kinderen zingen met ouders in het Agora Theater

LELYSTAD
Vanuit het Agora Theater in Lelystad wordt woensdagavond de live show 'Jij & Ik' uitgezonden. War Child wil met het programma zo veel mogelijk geld ophalen om een veilige plek te creëren voor oorlogskinderen.

Zangwedstrijd
Tijdens het programma zingen kinderen samen met hun ouders of verzorgers een bekende hit. Ouders en kinderen konden zich voor het programma opgeven door een filmpje online te zetten waarin zij samen zingen. Uiteindelijk zijn daar zes koppels uit geselecteerd. Het publiek in de zaal beslist door middel van een staande ovatie welk koppel wint.

Tompouce-actie loopt goed
Banketbakker Joost Prins heeft ingehaakt op dit evenement. Samen met tien leerlingen van het ROC Lelystad maakt hij sinds vorige week tompouces. Van elke verkochte tompouce gaat een euro naar War Child. Inmiddels heeft hij al meer dan 3500 tompouces verkocht.

Het is voor de derde keer dat  'Jij & Ik' vanuit het Agora Theater komt. De uitzending begint om 20.30 uur bij de EO op NPO1 en wordt gepresenteerd door War Child ambassadeurs Marco Borsato en Tooske Ragas.

reacties (2)

 • Rinske

   

  Ook basisschool de kring is actief geweest! Zij hebben 2 weken geleden de school omgetoverd tot bioscoop. Leerlingen konden voor 3 euro naar een film naar keuze. Hierbij is bijna 600 euro opgehaald!!

  reageer
 • Marcel

   

  In dit kader zijn er vanmiddag ook veel leuke activiteiten voor kinderen in het centrum. Meer info op de Facebook pagina van gemeente Lelystad (evenementen)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert