War Child kan ruim 4000 extra kinderen helpen dankzij tv-show

LELYSTAD • Do 15 juni 2017 | 0:07 • Donderdag 15 juni 2017 | 0:07
War Child kan elke maand 4.378 extra oorlogskinderen helpen dankzij toezeggingen die zijn gedaan door kijkers van de live tv-show Jij&Ik. De show werd woensdag live uitgezonden vanuit het Agora Theater in Lelystad en was te zien op NPO1.

Zes kinderen zongen in de show samen met hun vader of moeder een lied met het doel aandacht te vragen voor de speciale band tussen ouder en kind. Het publiek koos Stella en David de Geus als favoriet. Zij brachten samen een versie van de hit Scars to your beautiful van Alessia Cara.

Behalve muziek vertelden in de show enkele oorlogskinderen hun verhaal, wat veel indruk maakte op het publiek en de deelnemers aan het programma. In de talkshow van Eva Jinek werd de voorlopige eindscore bekendgemaakt.

Het aantal kinderen dat dankzij de uitzending extra geholpen kan worden is overigens flink gedaald in vergelijking met vorig jaar. Toen stond de teller aan het eind van de show op 5.879, zo'n 1.500 meer dan dit jaar.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel