Delen van Waterlandseweg in weekend dicht

FLEVOLAND
Verkeer tussen Almere en de A27 moet komend weekend rekening houden met gedeeltelijke afsluitingen van de Waterlandseweg voor werkzaamheden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het grootste gedeelte dicht. De weg ligt er dan helemaal uit tussen De Kemphaan en de A27. Vanaf zaterdag is de weg alleen nog dicht tussen de Vogelweg en de A27.

Wijken en Shell-station blijven bereikbaar
Volgens de provincie blijven het Shell-tankstation en de woonwijk Almere Hout wel bereikbaar. Wie daarheen moet, kan de eerste nacht via de Vogelweg rijden en vanaf zaterdagmorgen ook weer via het eerste stuk van de Waterlandseweg. 

Stadslandgoed De Kemphaan en woonwijk Overgooi zijn in dit weekeinde bereikbaar via de A6. Bedrijventerrein Stichtsekant is alleen bereikbaar via de parallelweg vanaf de A27. Er staan borden die de omleidingen aangeven.

De Waterlandseweg wordt verdubbeld om in te spelen op de groei van Almere. Eind dit jaar moeten de werkzaamheden klaar zijn.


 

reacties (4)

 • Jan

   

  Ja, laat een redacteur van Omroep Flevoland voor iedereen die dat hier vraagt een alternatieve route uitzoeken! Of u pakt zelf een ouderwetse kaart, laat het navigatiesysteem een alternatieve route uitzoeken, kijkt op Google Maps.... Hoe moeilijk kan het zijn??

  reageer
 • A Petersen

   

  Van zeewolde via Roerdompweg naar de vogelweg dan richting A27 en de A6 en hopla je kan zo naar Amstelveen, suc6 en goede Reis.

  reageer
 • Yvonne

   

  Kijk eens op google.maps of beter nog op een kaart.

  reageer
 • H.van Engelen

   

  Kunt u mij een alternatieve route opgeven van zeewolde naar A,Veen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert