Delen van Waterlandseweg in weekend dicht

FLEVOLAND • Di 13 juni 2017 | 21:20 • Dinsdag 13 juni 2017 | 21:20
Verkeer tussen Almere en de A27 moet komend weekend rekening houden met gedeeltelijke afsluitingen van de Waterlandseweg voor werkzaamheden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het grootste gedeelte dicht. De weg ligt er dan helemaal uit tussen De Kemphaan en de A27. Vanaf zaterdag is de weg alleen nog dicht tussen de Vogelweg en de A27.

Wijken en Shell-station blijven bereikbaar
Volgens de provincie blijven het Shell-tankstation en de woonwijk Almere Hout wel bereikbaar. Wie daarheen moet, kan de eerste nacht via de Vogelweg rijden en vanaf zaterdagmorgen ook weer via het eerste stuk van de Waterlandseweg. 

Stadslandgoed De Kemphaan en woonwijk Overgooi zijn in dit weekeinde bereikbaar via de A6. Bedrijventerrein Stichtsekant is alleen bereikbaar via de parallelweg vanaf de A27. Er staan borden die de omleidingen aangeven.

De Waterlandseweg wordt verdubbeld om in te spelen op de groei van Almere. Eind dit jaar moeten de werkzaamheden klaar zijn.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel