Boswachter baalt van herhaaldelijke asbestdumpingen

BANT
Boswachter Harco Bergman van het Kuinderbos is de asbestdumpingen in zijn gebied beu. Woensdagavond vond hij opnieuw asbesthoudende golfplaten in het bos.

Volgens de boswachter begint het aantal dumpingen echt de spuigaten uit te lopen. Hij heeft jaarlijks een budget voor het opruimen van zwerfafval, maar dat is door de herhaaldelijke dumping nu al helemaal op.

Inwoners kunnen asbesthoudend materiaal gratis afleveren bij de milieustraat. De boswachter denkt dat mensen dat te veel werk vinden en er daarom voor kiezen om de platen in het bos te dumpen.


reacties (5)

 • Jan

   

  De enige oplossng is dat je dit gratis af kan leveren bij de milieu straat

  reageer
 • A.

   

  Ik denk niet dat het om particuliere dumping gaat maar om bedrijfsmatig afval. Boven een x aantal m2 moet men een bedrijf inschakelen en dat is erg kostbaar.

  reageer
 • Bas Vervoort

   

  Voor de zoveelste keer al gezegd, maar nog steeds luistert men niet, verborgen Wildcams ophangen!!!!!!!

  reageer
 • Hans Keuper

   

  Zo langzamerhand wordt het aanhoudende gejammer van 'boswachter Harco' een beetje zielig. Als 'boswachter Harco' minder tijd besteedt aan het schrijven van 'columns', het sturen van twitterberichtjes en het promotioneel uitmelken van 'zijn bos', houdt hij meer tijd over voor het patrouilleren en surveilleren .....

  reageer
 • Jan

   

  Hij probeert het mooie Kuinderbos te promoten en de mensen bij de natuur te betrekken, als jij dat uitmelken noemt heb jij die boodschap duidelijk niet begrepen. En mag iemand alsjeblieft 'jammeren' over het illegaal dumpen van afval?? Het bos is ook wel zo groot dat met eenvoudigweg meer 'patrouilleren en surveilleren' zulke acties echt niet even worden voorkomen. Of verwacht je dat hij elke dag 24 uur rond aan het werk moet?

 • Piet

   

  Wat is er mis met deze boswachter .zou jij het fijn vinden als er elke keer asbest in jou tuin geflikkerd wordt. Hij doet erg veel zijn best om er vaak iets leuks te organiseren. Prima boswachter en nog een aardige kerel ook.

 • Jos '56

   

  Zo langzamerhand wordt het aanhoudende gejammer op deze boswachter een beetje zielig :-( Als u het beter weet moet u misschien maar boswachter worden.

 • .\/\/.

   

  En dan hebben we het nog niet eens over het gemier in deze kolommen natuurlijk!

 • Ik

   

  Je kunt niet 24 uur aanwezig zijn. Is goed dat hij dit aangeeft zodat ook de burgers kunnen opletten.

 • Schaapjes

   

  Tijd voor camera's op de wellerzandweg en hopweg

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert