Meerdere auto's op elkaar gebotst op Hanzeweg

DRONTEN
Meerdere auto's zijn vrijdagochtend op elkaar gebotst op de Hanzeweg in Dronten. Volgens de politie raakte daarbij niemand gewond.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

De verkeersongevallendienst kwam ter plaatse om onderzoek te doen.

reacties (3)

 • jaap

   

  Wat mij opvalt is dat er altijd wordt vermeld dat de oorzaak niet bekend is. Terwijl het vaak simpel te verklaren is,zit namelijk elke dag op.de weg.ongeveer 97 procent van de ongevallen is een menselijke fout. Veel mensen rijden te hard en zijn andere dingen aan het doen in de auto. Het verbaast mij dat blijkbaar iedereen zijn rijbewijs kan halen terwijl er veel mensen zijn die totaal niet geschikt zijn om zich in het dagelijkse drukke verkeer te bewegen. En dom gedrag,bijvoorbeeld maar blijven inhalen terwijl je ziet dat er nog 20 auto's voor je rijden. Ik zie mensen de meest rare dingen gen uithalen op de weg,heb een dashcam met beelden die er niet om liegen,Door rood rijden,afsnijden etc. Dus als iedereen zich een beetje gedraagt en zich realiseert dat het hier druk is en dat je moet geven en nemen dan wordt het allemaal iets veiliger.

  reageer
 • Ik

   

  Bijna zwanger is ook niet zwanger.

  reageer
 • Dronten

   

  Ik was.bijna getuige van het ongeluk. Het was net gebeurt toen ik er langs fietste. Er was nog geen hulpdiensten ter plaatse. Doordat er genoeg hulp aanwezig was ben ik doorgefietst naar kampen. Wat me wel opviel was dat medeweggebruikers geen gas terug nam. Velen racen langs het ongeval. Onbegrijpelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert