Motorrijder zwaargewond bij ongeval oprit A6

NAGELE
Bij een ongeluk op de oprit van de snelweg A6 bij Nagele is vrijdagavond een motorrijder onderuit gegaan en zwaargewond geraakt. Dat meldt de politie. Het ongeval gebeurde op de rijbaan in de richting van Lelystad. De motorrijder zou bij de val onder de vangrail zijn doorgeschoten.

Hoe het ongeluk rond 20:00 uur heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De op- en afrit richting Lelystad is enige tijd afgesloten geweest.

Op de plaats van het ongeluk waren meerdere ambulances aanwezig. Personeel van de traumahelikopter verleende medische assistentie.reacties (2)

 • kees d.

   

  Iets voor Rijkswaterstaat om er voor te zorgen dat in ons hele land vangrail wordt voorzien van bescherming van motorrijders.

  reageer
 • Henkjan

   

  Zo op de foto's te zien zit de bescherming er op.

 • Whoknows

   

  dan mag alles wel worden weggehaald door RWS, eerst maar eens afvragen waarom dit ongeluk is gebeurd, heeft de motorrijder wel aan alle verkeersregels gehouden, heeft ie wel genoeg ervaring gehad, of wou ie gewoon even stoer optrekken. Als we alles moeten aanpassen, omdat enkele figuren niet kunnen rijden, krijgen we wel hele brede wegen.

 • Polderbewoner

   

  Sterkte voor de motorrijder, hopen dat het goed afloopt. Op zich is het geen moeilijke bocht om te nemen met de motor. helaas is er geen bescherming geplaatst op die vangrail. De bocht komende van Emmeloord "afslag Urk" heeft die bescherming wel. dus een taak voor de overheid om bescherming te plaatsen aan de vangrail, als dit "wel was geplaatst was er beslist minder zwaar letsel geweest.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert