Bezoek koningspaar live te volgen via Omroep Flevoland

Het streekbezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima op donderdag 29 juni aan Flevoland brengen, is live te volgen via Omroep Flevoland. Het koningspaar bezoekt die dag Urk, Noordoostpolder en Dronten.
 
Van windpark tot groenteverwerking
Het bezoek begint 's morgens om 9.30 uur in de haven van Urk. Na een korte wandeling langs de haven bezoeken de koning en de koningin het Maritiem Onderwijscentrum. Van daaruit gaat het naar Windpark Noordoostpolder en aansluitend volgt een bezoek aan het dorp Nagele. ’s Middags vertoeft het koningspaar in Dronten, waar een bezoek staat gepland aan de Staay Food Group, een groenteverwerkingsfabriek met innovatieve slateelt. De dag wordt afgesloten in het centrum met een bezoek aan multifunctioneel centrum De Meerpaal. 
 
Live via radio en blog
Het bezoek is de hele dag live te volgen via de (visual) radio. Vanaf 17.00 uur is in het tv-programma 'Dit is Flevoland' een samenvatting van de dag te zien. Ook online besteedt Omroep Flevoland veel aandacht aan het bezoek, met veel beeld en een liveblog.

Fotowedstrijd
Ter gelegenheid van het bezoek houdt Omroep Flevoland een fotowedstrijd waarmee 300 euro te winnen is. Foto’s kunnen op 29 juni tot 15.30 uur worden gestuurd naar nieuwsfoto@omroepflevoland.nl. De winnaar wordt na 16.00 uur in het radioprogramma 'Dit is Flevoland' bekendgemaakt door burgemeester Ina Adema van gemeente Lelystad.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert