Op- en afritten Almere Buiten West deze week geregeld dicht

ALMERE
De op- en afrit van de afslag Almere Buiten West van de A6 is deze week elke avond en nacht dicht vanwege werkzaamheden. Tot en met vrijdag kan het verkeer er niet langs tussen 20.00 en 05.00 uur. In de nacht van vrijdag op zaterdag is dat van 20.00 uur tot 08.00 uur. 

De afsluitingen zijn nodig voor de aanleg van kabels, leidingen en funderingen. Rijkswaterstaat maakt van de rotonde op de Tussenring een kruispunt met verkeerslichten.

Daar is voor gekozen omdat er in de toekomst meer verkeer op de weg wordt verwacht. Het project is een onderdeel van de verbreding van de A6. Een deel van de snelweg krijgt extra rijstroken, om zo de doorstroming en bereikbaarheid van de Randstad te verbeteren. De verbreding moet af zijn, voordat de Floriade in 2022 van start gaat. 
 

reacties (2)

  • Fred

     

    De rontondes werk volgens mij beter dan stoplichten. Dat merk ik bij afslag Almere buiten/nobelhorst. Eerst geen stoplichten En nooit file. En nu wel stop lichten en het staat regelmatig vast. Lijkt mij geen goed idee .maar zoals het meestal gaat zal er wel een stoplicht komen.

    reageer
  • Om vervolgens gezellig aan te sluiten bij de buitenhoutsedreef.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert