UGP klaagt over actualiteit website gemeente

URK
De Urker Gereformeerde Partij beklaagt zich over het gebrek aan informatie op de gemeentelijk website. Volgens de partij is die verre van actueel en ontbreken er cruciale gegevens. De UGP zegt daarover de laatste tijd steeds vaker klachten te horen. 
 
Als voorbeelden noemt de partij het ontbreken van notulen van commissie- en raadsvergaderingen. Ook de samenstelling van de rekenkamer en nevenfuncties van raadsleden worden volgens de UGP niet goed bijgehouden. 

Wethouders in de schijnwerpers
"Onze gemeentelijke site is verre van actueel te noemen, behalve dan als het gaat om onze wethouders in de schijnwerpers te zetten. Dan zijn we er als de kippen bij...", aldus raadslid Willard Woord. 
 
De UGP roept het college op er voor te zorgen dat de informatievoorziening verbetert. Volgens de partij is het van groot belang dat inwoners de informatie eenvoudig kunnen vinden.

reacties (6)

 • jan willem

   

  wanneer je de moeite neemt en de notulen leest, is er toch maar 1 conclusie mogelijk, stem SGP en gaan voor wethouder Post

  reageer
 • Jurie

   

  Dit zijn echte volksvertegenwoordigers en behoren tot de betere raadsleden van Urk. Ga zo door jongens.

  reageer
 • Paulus

   

  Op de website kun je weinig informatie vinden wat echt belangrijk is. De informatie op de website is alleen om het college te promoten. Zelf heb ik de verslaglegging van de jeugdhonken ontvangen en daar klopt werkelijk niets van. Als de andere verslagen ook vol leugens staan, dan kan de gemeente de website beter opdoeken.

  reageer
 • JB

   

  Ik heb even gekeken, maar de notulen van commissies en raad zijn gemakkelijk te vinden. Klik boven aan de website op pictogram Organisatie en Bestuur en meteen daaronder staat: commissies en raad. Je komt direct bij de agenda en notulen.

  reageer
 • Willard

   

  Alle notulen?

 • Albert

   

  Keurige vragen van deze jongens. Informatie die de burgers nodig hebben is niet te vinden. Goed gezegd dat alleen de wethouders de gemeentelijke website misbruiken voor hun eigen campagne.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • KC

   

  Goed gedaan van UGP. Andere gemeenten in Flevoland mogen ook wel eens kijken naar hun sites.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert