Fietspad terug van weggeweest

DRONTEN
Een fietspad langs de Dronterringweg is terug van weggeweest. Woensdagmiddag wordt het feestelijk geopend met bewoners en de vertegenwoordigers van provincie en gemeente. 

Bij de verbreding van de Dronterringweg werd het fietspad tussen de Colijnweg en De Noord opgeruimd. De fietsers uit het buitengebied en Ketelhaven moesten maar oversteken bij de Colijnweg. Maar veel scholieren steken liever over bij de rotonde van de Noord, want dan rijden de auto's niet zo hard. 

De provincie heeft geluisterd naar de wensen en het fietspad teruggelegd. 
reacties (5)

 • Jos holtslag

   

  Bijna 12 miljoen voor Nog geen 4 km snelweg. .....Lang leve de verkwisting

  reageer
 • HH

   

  Goed gedaan provincie. Eerst geld uitgeven om een pad weg te halen, dan weer om het terug te leggen. Had VOOR het project wat beter nagedacht. Jaap Lodders mag weer trots zijn.

  reageer
 • Rob

   

  Ik zie een auto op dat fietspad. Krijgt die geen boete?

  reageer
 • Hendriksen

   

  Zo kan het dus ook. Fijn dat er ook naar protesten wordt geluisterd. Bedankt provincie en gemeente. Eindelijk ook eens iets positiefs!!!

  reageer
 • Dick

   

  Sowieso belachelijk dat de aansluiting Colijnweg niet is verlegd naar de AL BESTAANDE rotonde N307 - de Noord. Nu heb je extra aansluiting en daarom 50 op dat stukje weg.

  reageer
 • Dronten

   

  Dat maakt toch niet meer uit? Aangezien de ontsluitingsweg het drukst zal zijn, zal er slechts bestemmingsverkeer over de bestaande weg rijden

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert