Stroomstoring legt deel dorp plat

ENS
Inwoners van Ens in Noordoostpolder hebben woensdagmiddag te maken gehad met een stroomstoring. 

Volgens Liander viel de elektriciteit rond 12.30 uur 's middags weg. In totaal zaten 228 aansluitingen zonder stroom. Na ruim een uur was het grootste gedeelte van de storing verholpen en om 14.00 uur had iedereen weer stroom.

Netbeheerder Liander onderzoekt wat er is misgegaan. "Eerste prioriteit was iedereen weer van elektriciteit voorzien", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

reacties (5)

 • Barbara

   

  De energiesector is in de ban van een groene revolutie. Reusachtige toenames in duurzame stroom brengen echter ook problemen met zich mee, zegt ingenieur Jef Beerten (32) van KU Leuven. Hij kan het weten, want hij probeert de problemen op te lossen.

  reageer
 • Schaapjes

   

  En voor net stabiliteit. Kan een reden zijn voor afschakelen van non preferente belastingen

  reageer
 • Boels

   

  Of de zonneparken. Het begint mij ook op te vallen dat het merendeel van de oorzaken niet bekend worden gemaakt. Dat zou goed passen in de overheidsplannen om ons "hernieuwbaar"-gezind te maken. Zonne- en windenergie zijn de pest voor de economie, welvaart en welzijn.

  reageer
 • Schaapjes

   

  Iets met het windmolen park te maken?

  reageer
 • Het gebeurt de laatste tijd nogal eens dat de stroom uitvalt. Wordt er wel genoeg gedaan aan onderhoud? Of gaat er te veel geld naar de hoge heren, en is het onderhoud daardoor in de verdrukking geraakt? Zijn de directies wel bekwaam genoeg om deze bedrijven te leiden, of ontbreekt het hier aan kwaliteit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert