Loslopende hond veroorzaakt file op A27

ALMERE
Een loslopende hond op de A27 bij Almere heeft donderdag aan het begin van de avond voor een forse file gezorgd. Dat meldt de politie op Facebook.

Sommige automobilisten die de hond zagen lopen, probeerden hem te vangen, maar het dier was zo in paniek dat het zich niet liet pakken. Een van de omstanders die het probeerde, werd zelfs door de hond gebeten.

Agenten die op de melding afkwamen, slaagden er uiteindelijk wel in de hond te vangen. Het dier was gechipt waardoor de eigenaar achterhaald kon worden. Deze heeft de hond opgehaald. De politie vermeldt niet of de eigenaar een waarschuwing of een boete heeft gekregen.

reacties (4)

 • Faerie

   

  Weer 'de politie slaagde uiteindelijk....' wanneer gaan de dienders eens gewoon de professionals bellen als het om dieren gaat. Bel een dierenambulance, die hebben namelijk vangstokken etc.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Krijgen de mensen die in de file moesten staan ook het adres van de eigenaar zodat we schade kunnen verhalen? NB je zal wel gek zijn om op een snelweg achter andermans hond aan te gaan jagen. Je wordt zo dood gereden.

  reageer
 • MKM

   

  Lijkt me wat onzinnig. Ik stond er ook. Gewoon even geduld en daarna weer vrolijk verder. Wel verbazingwekkend hoeveel automobilisten in zulke situaties de vluchtstrook ineens als extra rijstrook beschouwen...

 • paul

   

  arme staker hoe kan dat nou gebeuren gelukkig is het goed af gelopen voor de hond ja mensen honden aanlijnen en beter op u huisdieten letten arm diertje gelukkig weer veilig in zijn eigen hondenmand van avond pff de schat en petje af voir de mensen ( dieren lief hebbers) die hem wilde vangen op de snelweg 👍top

  reageer
 • arme hond!

  reageer
 • Pieter

   

  Arme stakker? Doe normaal zeg!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert