Gewonde bij ongeval op A6

ALMERE
Door een ongeval op de A6 stond vrijdagmiddag bij Lelystad, richting Almere, een file van zo'n 8 kilometer. De rechterrijstrook werd afgesloten.

Rond 13.00 uur zijn twee voertuigen op elkaar gebotst en van de weg geraakt. Volgens de politie raakte daarbij een vrouw gewond. Zij heeft mogelijk rugletsel en is naar het ziekenhuis gebracht. Ook in de file ontstond een kleine aanrijding zonder letsel.

Automobilisten moesten volgens de ANWB rekening houden met een uur vertraging.

reacties (2)

 • Piet

   

  Was getuige van het ongeluk. Er was geen duidelijke reden, raakte iemand van de weg, misschien we onwel, en botste op de naastrijdende automobiliste. Geen invoegstrook en geen 130 rijders. Gewoon een trieste samenloop van omstandigheden op een gewone vrijdagmiddag. Hoop dat niemand een blijvend letsel heeft.

  reageer
 • almeertje

   

  altijd raak daar. De invoeg strook moet later komen De in en uit voeg strook is heel lang. Dus tijd genoeg om erop of er af te gaan. Ik zie het elke dag daar gebeuren.

  reageer
 • mama

   

  Dick het ongeluk was bij Almere buiten oost en daar zijn wel degelijk in en uitvoegstroken. Met de rest van je verhaal ben ik het wel eens. Vergeet het bumperkleven niet ,want ze willen 2 minuten sneller op de plaats van bestemming zijn.

 • Dick

   

  Almeetje, het ongeval vond plaats tussen Lelystad-Noord en Lelystad. Daar zit geen in- of uitvoegstrook, Die komen een kilometer later pas. Maar de in- of uitvoegstroken vormen ook niet het probleem, het zijn de mensen die bij het in- of uitvoegen niet hun snelheid aanpassen aan het verkeer op de doelstrook. Ook een probleem is dat er mensen zijn die in één keer van de invoeger naar strook 1 toekleunen maar absoluut niet kunnen zien of er zich niet toevallig op strook 1 al auto's bevinden die gewoon met 130 aan komen rijden. Dan krijg je ellende. Maar ja, je kunt op de snelweg alles maken zolang je maar niet te hard rijdt. Er is toch geen enkel toezicht.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert