Wietplantage ontdekt in bedrijfspand door sterke lucht

ALMERE
In een bedrijfspand aan de Televisieweg in Almere is vrijdagmiddag een wietplantage aangetroffen.

De hulpdiensten werden gealarmeerd door medewerkers van een naastgelegen afhaalrestaurant. Zij waren onwel geworden door een sterke lucht. Nadat de brandweer geen gevaarlijke waarden had gemeten ging de politie op onderzoek uit in de andere bedrijfspanden aan de Televisieweg. De agenten ontdekten daar de wietkwekerij. Het is niet duidelijk om hoeveel wietplanten het ging en of er verdachten zijn aangehouden. 

Medewerkers van het restaurant zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand mankeerde iets.  

reacties (3)

 • Boterletter

   

  Het is ook een ranzige lucht en gevaarlijk ook nog bij het betreden van het pand, aangezien er wel weinig zuurstof aanwezig kan zijn. Om maar niet te spreken over het brandgevaar.....

  reageer
 • Jan

   

  Die ranzige lucht zal eerder van dat afhaalrestaurant vandaan komen. Wietplanten werden ook gewoon voor henneptouw gekweekt, medicinale doeleinden. Niemand die daarvan onwel wordt. Echt onzin. De lucht zal te ruiken zijn geweest, maar tegenwoordig wil men maar al te snel slachtoffer spelen en aandacht trekken. Dit is geen chemische stof. Gewoon een plant.

 • als je me nou :(

   

  heeft dit toevallig ook met Uitslaande brand woning El Grecostraat Almere 16 juni 2017 te maken ?? In de El Grecostraat in Almere volgens mij dezelfde eigenaar mvg een bezorgde buurtbewoner

  reageer
 • Jan

   

  Jaja, onwel worden door de lucht van wietplanten. Hoe verzinnen ze het. Gevalletje aanstelleritus?

  reageer
 • Ed

   

  In ieder geval mooi dat een potentieel gevaarlijke situatie is opgeruimd

 • Wilma

   

  Ik vind het behoorlijk irritant ruiken(als jezelf niet blowt). Dus als je er lang in zit kan ik mij voorstellen, dat je er onpasselijk van wordt.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert