Motorrijder gewond bij ongeval op Middendreef

LELYSTAD
Een motorrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Middendreef en de Tjalk in Lelystad.

De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een auto. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

In verband met het ongeval was een deel van de Middendreef enige tijd afgesloten

reacties (10)

 • Dick

   

  Ja, ik roep niet voor niets vaak dat als je je met je ogen dicht je aan de snelheid houdt, je 100% zeker een ongeval krijgt/veroorzaakt. Heeft snelheid niets mee te maken, die zorgt uiteindelijk alleen voor de hoeveelheid schade/verwondingen. Maar politie (lees belastingdienst), en helaas veel anderen, denkt nog steeds dat alles op te lossen is door middel van het inrichten van een kassalocatie in de wegbermen. En raad eens? het aantal ongevallen (al of niet met dodelijke afloop) is de laatste 10 jaar behoorlijk gelijk gebleven en juist de laatste twee jaar weer gestegen. Gosh, zou ik dan toch gelijk hebben dat dit soort controles geen enkel ongeluk voorkomen?

  reageer
 • Bas

   

  Blijkbaar zooooo overzichtelijk dat deze kruising als blackspot is bestempeld door de provincie en hier de meeste ongevallen plaats vinden van Lelystad.

  reageer
 • Poe

   

  Ik vind het ook raar, hartstikke overzichtelijk genoeg ruimte etc. Enige is dat er teveel slechtziende mensen rondrijden die de verkeersregels niet kennen.

  reageer
 • Dick

   

  Maartje, wat is er mis met goed uitkijken? Dit had voorkomen kunnen worden als er goed gekeken was. Is overigens met alle "voorrangs" ongevallen, kijkgedrag lost alles op. Als je weet dat een volwassen auto in de A-stijl van een auto kan verdwijnen dan pas je daar je kijkgedrag op aan door je hoofd wat te verplaatsen.

  reageer
 • Ester

   

  Dat is logisch, zolang een groot deel van je inkomen naar gemeentelijke lasten gaat, dan mag je verwachten dat de gemeente zorgt voor optimale verkeersveiligheid.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Roel

   

  Helemaal mee eens! Niet uitkijken, te snel gereden, gras te hoog, maar de gemeente heeft het weer gedaan.

  reageer
 • HJYT

   

  Inderdaad een heel gevaarlijk punt hier. Zeker op zaterdag-boodschappendag.

  reageer
 • Tuuk

   

  En wanneer leert men eens goed te kijken voordat men de voorrangsweg opduikt???? Je kan wel op iedere uitrit op de dreef een rotonde leggen! Maar houd ook eens rekening met vrachtverkeer en bussen! De enige oplossing is gewoon goed kijken!!!

  reageer
 • Maartje

   

  Er zijn op deze plek al zoveel ongelukken gebeurd. Ooit in een veiligheidsmonitor onderzoek was dit het op 1 na gevaarlijkste punt of in ieder geval het punt waar de meeste ongelukken gebeuren. Ik vind het ook bijzonder raar, dat er op dit onoverzichtelijke en drukke punt geen verkeerslichten staan. Dit geldt ook voor 2 afslagen op de Larserdreef. Hier zijn zelfs vele doden gevallen, maar de gemeente denkt nog steeds niet aan verkeerslichten. Hoe is zoiets mogelijk? Wie is die geweldige wethouder die over verkeer gaat?

  reageer
 • robert

   

  Waneer komt hier eens een rotonde?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert