Ali B opent muziekstudio in Kinderkliniek

ALMERE
Ali B heeft woensdagmiddag zijn Ali B Muziekids Studio geopend in de Kinderkliniek in Almere. Hij deed dat samen met burgemeester Franc Weerwind.

De muziekstudio is bedoeld voor zieke kinderen die in de kliniek verblijven, maar ook voor hun familieleden en vrienden. In de studio kunnen de kinderen ontspannen door op verschillende muziekinstrumenten hun creativiteit te uiten en daarbij het ziekenhuis even te vergeten.

Ali B had al een provisorische muziekstudio in de kinderkliniek, die slechts op beperkte tijden open was. De nieuwe en grotere studio is vijf dagen per week geopend.

Meer artiesten 
De Stichting Muziekids heeft ook verschillende andere artiesten aan een muziekstudio verbonden. Zo hebben ook bijvoorbeeld Guus Meeuwis, René Froger en Armin van Buuren een muziekstudio die hun naam draagt.

reacties (3)

 • Kobus

   

  Leuk initiatief. Goed dat Ali B zich hiervoor inzet.

  reageer
 • Jan

   

  Dacht dat dat al eerder was gedaan, de kinderen hadden al veel plezier in de Muziekids Studio in de Kinderkliniek. Niet negatief bedoeld, is gewoon top dat de studio er is, al de lachende gezichtjes van de kinderen.

  reageer
 • Flevoburger

   

  hè gelukkig, er is ook nog positief nieuws!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert