Politie zoekt vermiste tieners

ALMERE
De politie is op zoek naar twee vermiste tieners. Het gaat om de 19-jarige Kevin Knol uit Almere en zijn 16-jarige vriendin Mirte Steenbeek uit Soest. Het tweetal is op 19 juni voor het laatst gezien. De politie denkt dat ze samen zijn, maar weet dat niet zeker.

Volgens een woordvoerder van de politie is er sinds vorige week maandag nog wel enig telefonisch contact geweest met het stel, maar is onduidelijk waar ze zijn. Door foto's van Kevin en Mirte te verspreiden, hoopt de politie daar alsnog achter te komen.

Op website van de politie worden uitgebreide signalementen van Kevin en Mirte gegeven. Beiden hebben piercings en tatoeages. Over Kevin wordt nog verteld dat hij meestal een akoestische gitaar bij zich draagt. Mirte zat in een gesloten instelling en was op het moment van haar vermissing op verlof. Haar moeder deed zondag al een emotionele oproep op Facebook.

reacties (4)

 • Politiek Incorrect

   

  Ik denk dat ze ergens met de neuzen aan elkaar vast zitten en niet meer los kunnen komen.

  reageer
 • Willemsen

   

  Zoiets dacht ik ook en dat ze elkaar aan de haak hadden geslagen. Uiteraard hoop ik wel dat ze weer veilig en wel worden teruggevonden.

 • diaz

   

  zitten ze niet een of ander kraak pand in haven ??

  reageer
 • Anna

   

  Het is wel een minderjarig meisje Haar ouders natuurlijk ontzettend ongerust ik hoop ook dat t goed afloopt!

  reageer
 • Jerry

   

  Love Peace & Happiness, trekt zo maar door mijn hoofd. Die twee hebben vast een hele zomer tijd samen. Hopelijk loopt alles met een sisser af.

  reageer
 • John

   

  Je zit meestal niet voor niets in een gesloten instelling; betekent dat je wel wat hulp kunt gebruiken in je leven. Als je dan verdwijnt is er voor je naasten weinig reden om aan LP&H te denken.

 • Jan

   

  Eh, anno 2017? Misschien in de jaren 70.. En dan nog, 16 jarig meisje...

 • Bas

   

  Ik zie weinig peace en happiness, sorry...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert