Hanzeweg weer open na brand in kraanwagen

DRONTEN
De Hanzeweg bij Dronten is enige uren dicht geweest omdat een kraanwagen daar een oliespoor had achtergelaten. De kraanwagen kwam al rijdend in de problemen en er ontstond brand in de cabine.

Dit gebeurde rond 6.30 uur vrijdagochtend. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. "Omdat het gaat om hydraulische olie in een kleine ruimte is dit een risicovolle klus", meldt een woordvoerder van de brandweer. Er is niemand gewond geraakt.

Het verkeer moest wel rekening houden met overlast. Auto's werden omgeleid via de parallelweg. Het stuk van de Hanzeweg gaat vrijdagavond twee weken dicht voor gepland onderhoud.reacties (4)

 • Ikke (de echte)

   

  Staat er: bestuurder? Nee! Kan het bijrijder zijn? Ja!

  reageer
 • Klaas

   

  Wat haat ik mensen die altijd lachen in een filmpje als er iets ernstig aan de hand is? Ik snap deze domme mensen niet, wat is hier zog rappigheid aan om te lachen?👺

  reageer
 • Ik

   

  Filmer kan bekeuring voor het vasthouden van zijn telefoon tegemoet zien.

  reageer
 • Drontens

   

  Ik ben er op de fiets langsgekomen. Is een flinke brand geweest. Verkeersregelaars staan bij de rotonde en verderop bij de stoplichten het verkeer te regelen. Verkeer richting kampen wordt over de parallelweg geleid. Vanaf kampen bij de tweede stoplichten rechtsaf.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert