Oud-gedeputeerde Andries Greiner krijgt penning

LELYSTAD • Vr 30 juni 2017 | 10:29 • Vrijdag 30 juni 2017 | 10:29
Oud-gedeputeerde Andries Greiner uit Lelystad heeft donderdagavond de Stadhuispenning ontvangen. Hij kreeg de penning bij zijn afscheid als voorzitter van de vereniging Bedrijfskring Lelystad (BKL).

De Lelystadse burgemeester Ina Adema overhandigde de penning. Volgens een woordvoerder van de gemeente krijgt Greiner de onderscheiding vanwege zijn jarenlange inzet voor de ontwikkeling van Lelystad. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van Citymarketing Lelystad en ziet hij er op toe dat Lelystad goed op de kaart wordt gezet. 
 
Greiner was van 2003 tot 2011 gedeputeerde van Economische Zaken bij provincie Flevoland. Sinds 2011 was hij voorzitter van het bestuur van de Bedrijfskring Lelystad. 

De Stadhuispenning wordt uitgereikt aan Lelystedelingen, vaak bestuursleden of hoge ambtenaren, die zich voor de stad hebben ingespannen en afscheid nemen van hun functie.



 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel