Justitie eist opname in kliniek voor belager Ali B

ALMERE
Een man die Ali B en drie medewerkers van zijn bedrijf SPEC artist management uit Almere afgelopen jaar belaagde en bedreigde, moet zo snel mogelijk worden opgenomen in een forensisch psychiatrisch ziekenhuis. Dat heeft de officier van justitie vrijdag geëist. De belager lijdt aan schizofrenie en hoorde ten tijde van de belaging stemmen in zijn hoofd.
 
Vorig jaar juni zocht de man contact met het bedrijf omdat hij een kledinglijn had ontworpen die hij met Ali B wilde bespreken.Toen één van de medewerkers van SPEC aangaf niet geïnteresseerd te zijn, begon de man haar en haar collega´s te bestoken met mailtjes en telefoontjes. Begin dit jaar begon de man dreigementen te uiten dat hij alle werknemers iets aan zou doen. Tijdens de zitting liet de man weten enorm veel spijt te hebben, het was absoluut niet zijn bedoeling de medewerkers iets aan te doen.
 
De man sprak de hoop uit dat hij zo snel mogelijk wordt opgenomen in het psychiatrisch ziekenhuis. Over twee weken doet de rechtbank in Lelystad uitspraak.

reacties (2)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert