Treinverkeer gestremd geweest na aanrijding

ALMERE
Tussen Almere Poort en Almere Centrum hebben woensdagavond en in het begin van de nacht geen treinen gereden door een aanrijding met een persoon.

De NS heeft geprobeerd voor alle gestrande reizigers vervangend vervoer te regelen. 

Het treinverkeer is donderdagochtend weer hervat. 

reacties (6)

 • Marjolein

   

  Ik snap nog steeds niet als je dit wilt doe het thuis maar valt geen andere mensen lastig toch snap ik die mensen niet andere vechten om in leven te blijven en andere gaan er zo mee om

  reageer
 • Zorgverlener.

   

  Helaas, helaas. Wij, de maatschappij, zullen steeds meer te maken krijgen met suïcidale personen. Personen, met een zorgvraag, die tot voor een paar jaar terug meer begeleiding en zorg kregen dan nu zie je steeds vaker weer meer verward raken en dan zien ze het niet meer zitten en dan lees, geen treinverkeer i.v.m. aanrijding persoon. Ik begeleide een persoon voor twee uur in de week, het werden er vaak vier, maar door een nieuwe indicatie werden het nul uur. Binnen een halfjaar zag je het mis gaan en weer een halfjaar later hoorde ik op de radio, geen treinverkeer i.v.m. aanrijding persoon. Helaas !!!!

  reageer
 • .VV.

   

  Blijft een traditie om voor de trein te springen helaas maar triest, wannneer komen er hoge hekken langs het spoor?

  reageer
 • Donderdagavond???

   

  Hoezo tot donderdagavond??? Klopt dat wel?

  reageer
 • Muiderpoort

   

  Ik zou om 23:16 op weesp zijn om door te reizen naar Almere en dan meestal om 12 uur thuis zijn. Nu was ik dat pas om half 2. Slecht geregeld allemaal weer. En dan nog moest je maar uitzoeken hoe je vanaf Almere centrum door kon reizen.

  reageer
 • Tuuk

   

  Ja daar kan de NS ook echt wat aan doen he? Hoe verzin je het! Ze hebben tegenwoordig op alle stations in Nederland bussen klaar staan en hulpdiensten, want er zou wel eens iemand voor de trein kunnen springen! Dit noemt men in het Nederlands ook wel OVERMACHT!!!

 • laat alle reacties zien
 • Simone

   

  En bedankt weer49

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert