Bands staan garant voor Lowlands-sfeertje in Stadshart

LELYSTAD
"Het is eigenlijk leuker en mooier dan ik had verwacht, ik ben ontzettend blij met de vier bands die komen spelen. Heel dynamisch en divers, helemaal in de geest van Lowlands.''

Lowlands-sfeertje
Kees Bakker, initiatiefnemer van 'Lelyroad to Lowlands Paradise', is zeer in zijn nopjes met de programmering van de bands die op 17 augustus in Lelystad gaan spelen. Zij verwelkomen de Lowlands-gangers die met de trein aankomen en op weg zijn naar de bussen, die de muziekliefhebbers vervolgens naar het meerdaagse popfestival in Biddinghuizen brengen. "Ik denk dat we een echt Lowlands-sfeertje in Lelystad kunnen creëren,'' gelooft Bakker.

Spelen van 13:00 tot 18:00 uur
Bart Drost, directeur van poppodium Underground, is verantwoordelijk voor de programmering van de bands, die van 13.00 tot 18.00 uur spelen voor de Lowlands-reizigers en Lelystedelingen in het Stadshart. De bands zijn: Henhouse Prowlers, The Jerry Hormone Ego Trip, The Overslept en Jick Munro & The Amazing Laserbeams. "Americana, bluegrass, rock; van alles wat," aldus een enthousiaste Bakker.

Journalist Kees Bakker bracht zijn idee vorig jaar in tijdens de zogeheten motiemarkt. Het plan werd door de raadsleden omarmd en de gemeente is medesponsor van het evenement. 

reacties (3)

 • Bas

   

  Waarom stappen ze niet in Dronten uit? Wat heeft Lelystad met Lowlands te maken?

  reageer
 • Maartje

   

  Nou omdat daar de intercity misschien niet stopt en er rechtstreekse bussen vanuit Lelystad gaan naar het festival terrein???

 • Lelystad

   

  Dat plein waar ook Jordaan in de polder was?

  reageer
 • Lelystad

   

  Waar gaan ze spelen dan?

  reageer
 • Elbert

   

  Waar jij wilt, jij mag het zeggen

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert