Grote belangstelling voor herdenking Allard Veldhuis

ALMERE
Op de Esplanade in Almere werd vrijdagavond een herdenking gehouden voor betrokken Almeerder Allard Veldhuis. Daar kwamen veel mensen op af om onder meer het condoleanceregister te tekenen. Veldhuis overleed in de nacht van 4 op 5 juli op 71-jarige leeftijd. 

Voor zijn broer Emiel Veldhuis was het een bijzondere avond. "Het is fijn om te zien dat zoveel mensen hier naartoe zijn gekomen," vertelt hij. "De hele familie is er vandaag ook bij, omdat we het een mooi intitatief vinden". Afgelopen woensdag werd Allard in besloten kring begraven. 

Er waren veel foto's te zien van zijn verschillende werkzaamheden. Hij deed veel voor jongeren en was jarenlang jeugdwerker. Ook heeft hij in de Sinterklaascommissie gezeten, hij was festivalcoördinator van het Bevrijdingsfestival Flevoland en ook raadslid namens D66. 

reacties (2)

 • Fam. A. Koolen, Nijmegen

   

  In 67/68 hebben wij Allard leren kennen als een lieve zachte jongen; hij kwam n.l. bij ons op kamer omdat hij zo dichter bij het kinderdorp in Lindenholt Jeugdinrichting was. We zien hem nog met 2 jonge kittens binnenkomen, heel stiekempjes, omdat wij dat misschien niet goed zouden keuren. Later had hij de mogelijkheid intern te gaan wonen, vertelde dat een kennis van hem misschien wel zijn kamer wilde. Zo hebben wij Ed v. Calck leren kennen.

  reageer
 • LISCHA

   

  Een hele lieve man. We hebben mooie herinneringen aan hem.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert