Wethouder Hennie Bogaards stopt ermee

EMMELOORD
Wethouder Hennie Bogaards (CDA) keert na de verkiezingen niet terug als wethouder in de gemeente Noordoostpolder. Bogaards was de afgelopen twee raadsperiodes wethouder van het sociaal domein. 

Bogaards zegt in een persbericht: ”Ik ben erg dankbaar dat ik wethouder mag zijn van het sociaal domein. We hebben hard gewerkt om alle verantwoordelijkheden die we vanuit het Rijk kregen, goed te regelen. En nog altijd werken we aan het verbeteren van de ondersteuning aan inwoners. Daarom denk ik dat het ook goed is, dat er volgend jaar weer iemand anders met een frisse blik mee aan de slag gaat. Ik heb daarom besloten om me niet meer verkiesbaar te stellen.”

Bogaards geeft aan nu nog voldoende tijd te hebben om na te denken over een nieuwe stap in haar loopbaan. Op dit moment heeft ze nog geen concrete plannen. Ze blijft lid van het CDA en hoewel ze niet meedoet aan de verkiezingen zal ze wel campagne voeren voor die partij.

reacties (9)

 • Het 'bizarre' van die ' schadevergoeding' is dat die helemaal niet bizar is, maar gewoon een ontslag c.q. transitievergoeding is waar ik ook recht op zou hebben mocht mijn werkgever mij ontslaan.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dat zien we tegen die tijd dan wel. Overigens moet ik eerst nog even zorgen dat ik "raadslid van Almere en vertegenwoordiger van de windmolenlobby" word, maar dat is slechts een kwestie van tijd natuurlijk!

  reageer
 • Krijn Kraakman

   

  Als die paar reacties zie dan valt het best mee. Maar misschien is het anders als u afscheid neemt als raadslid van Almere en vertegenwoordiger van de windmolenlobby.

  reageer
 • .\/\/.

   

  En zoals gebruikelijk wordt de vuilniswagen weer joelend leeggeschud over iedereen die gezagsdrager of volksvertegenwoordiger is.

  reageer
 • Bitter en Zoet!

   

  Menigeen zal ze zich hebben afgevraagd waar was haar bewogen hart voor de medemens tijdens het verkwanselen van de huishoudelijke hulpen in Emmeloord.Het bizarre is ,dat zelfs de rechter nu een schade vergoeding toekent.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • L. Lendeling

   

  Dit was ook de wethouder die "sociale dumping" door de gemeente toestond en geen maatwerk in de WMO wilde leveren!

  reageer
 • Lampje

   

  Boer Koekoek wist het vroeger al. Er is een tied van koom en een tied van goan.

  reageer
 • Kevin

   

  Heel erg jammer. Hennie was met recht de beste wethouder van alle momenteel. Jammer dat Andries Poppe niet stopt Misschien idee ?

  reageer
 • Jammer. Dit was en is een wethouder welke over de juiste en voldoende kwaliteit beschikt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert