Wethouder Hennie Bogaards stopt ermee

EMMELOORD • Di 18 juli 2017 | 16:53 • Dinsdag 18 juli 2017 | 16:53
Wethouder Hennie Bogaards (CDA) keert na de verkiezingen niet terug als wethouder in de gemeente Noordoostpolder. Bogaards was de afgelopen twee raadsperiodes wethouder van het sociaal domein. 

Bogaards zegt in een persbericht: ”Ik ben erg dankbaar dat ik wethouder mag zijn van het sociaal domein. We hebben hard gewerkt om alle verantwoordelijkheden die we vanuit het Rijk kregen, goed te regelen. En nog altijd werken we aan het verbeteren van de ondersteuning aan inwoners. Daarom denk ik dat het ook goed is, dat er volgend jaar weer iemand anders met een frisse blik mee aan de slag gaat. Ik heb daarom besloten om me niet meer verkiesbaar te stellen.”

Bogaards geeft aan nu nog voldoende tijd te hebben om na te denken over een nieuwe stap in haar loopbaan. Op dit moment heeft ze nog geen concrete plannen. Ze blijft lid van het CDA en hoewel ze niet meedoet aan de verkiezingen zal ze wel campagne voeren voor die partij.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel