Lil' Kleine en Raoul Heertje te zien op KAFTIVAL

ALMERE
De organisatie van het festival KAFTIVAL heeft haar volledige line-up bekendgemaakt. Op het indoorfeest in theater Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) gaan onder andere Lil' Kleine, Jörgen Raymann, SBMG en cabaretier Raoul Heertje optreden. Tijdens het evenement is naast muziek en cabaret ook dans te bewonderen. 

Het is de tweede keer dat het feest wordt gegeven en dit jaar is dat op 15 september. Het hele gebouw wordt gebruikt als podium voor de verschillende artiesten.

Vorig editie kwamen er ruim 2.000 mensen op het evenement af. Met het festival hoopt KAF meer jongeren aan zich te binden.

reacties (4)

 • ABC

   

  Er is een bijzondere ontwikkeling gaande in de Kunstlinie. In 2016 is er verbouwd en zijn er nieuwe ruimtes geopend waaronder een permanente Lego studio en tentoonstellingshal. Nu organiseren ze weer pop concerten. Wij zijn benieuwd waar dit naar toe gaat en volgen de transformatie met veel interesse.

  reageer
 • Janssens

   

  Er zit in Almere duidelijk een programmeur met visie en oog voor de toekomst (de jeugd). Daar zouden ze hier in Lelystad iets van kunnen leren.

  reageer
 • Melano

   

  Echt een toffe line-up. Anders dan vorig jaar. Leuk dat dit in Almere kan!

  reageer
 • Lelystad...

   

  Dat men dat vervelende ventje (Lil' Kleine) nog steeds een podium geeft. Onbegrijpelijk.........

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert