ANWB beoordeelt sterren van campings

FLEVOLAND • Ma 24 juli 2017 | 12:15 • Maandag 24 juli 2017 | 12:15
De ANWB heeft een aantal campings in Biddinghuizen, Dronten en Zeewolde geïnspecteerd om te beoordelen of zij het aantal sterren dat zij hebben nog waard zijn. Daarbij is onder meer gekeken naar de hygiëne, het sanitair, de staat van de campingvelden, het restaurant en de sportvoorzieningen.

Hans Trebels bezoekt dit seizoen voor de ANWB totaal 55 campings. Maandagochtend was hij bij Molencaten Park Flevostrand, dat vorig jaar vijf sterren van de ANWB kreeg. De organisatie wil voor de website anwbcamping.nl nagaan of die beoordeling nog klopt. De eerste indruk van Trebels is dat de camping op hetzelfde niveau is gebleven, maar de definitieve score wordt na analyse van alle informatie vastgesteld. In november komen de nieuwste resultaten op de website.

Parkmanager David van der Werff van Molecaten Park Flevostrand werd pas kort van te voren ingelicht over de inspectie. Tijd om zich voor te bereiden was er dus nauwelijks. De camping bij Biddinghuizen merkt dat gasten steeds vaker boeken op basis van de beoordeling op de ANWB-website. Op de nieuwste uitslag moet de camping dus nog tot eind dit jaar wachten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel