Suburbia verkoopt tiny house

ALMERE
Theatergroep Suburbia uit Almere zet haar huis te koop. Het gaat om een 'tiny house' dat gebruikt wordt in de zomervoorstelling De Verlossing. Het huisje moet zo'n 5.000 euro opbrengen. 

Het gebouwtje is deel van het decor op Stadslandgoed De Kemphaan. Het is 14 meter lang, drie meter breed en 3,5 meter hoog. Er zitten nog geen ramen in en er ontbreekt een muur. 

Het huisje moet voor 1 augustus verkocht zijn omdat dan de voorstelling van Suburbia stopt. Het terrein op De Kemphaan moet dan netjes worden opgeleverd.

Bouwexpo
Het huisje is een exacte kopie van een ontwerp voor een tiny house op de bouwexpo in Almere Poort. Almere wil met deze bouwexpo de mogelijkheden tonen van het wonen in kleine ruimten. 

Jos van Hulst, zakelijk leider van Suburbia zegt dat er al wat interesse is. Zo zouden bijvoorbeeld de Urban Greeners, de jonge voorhoede van de Floriade het gebouwtje op het eiland Utopia neer willen zetten. Iemand anders ziet volgens Van Hulst kansen om het huisje om te bouwen tot zorgwoning voor haar moeder.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert