Voorwaardelijke celstraf voor verstoppen kind

ALMERE
Een 38-jarige vrouw uit Almere is maandag door de politierechter veroordeeld tot 60 dagen voorwaardelijke gevangenisstraf voor het verstoppen van haar kind. De Almeerse werd er samen met haar 55-jarige moeder van beschuldigd dat zij haar dochtertje twee weken lang voor justitie verborgen hield. 

Justitie had het meisje al voor de geboorte onder toezicht gesteld omdat de moeder niet voor het kind kan zorgen en omdat het meisje medische zorg nodig heeft.  

Zes kinderen uit huis
De Almeerse heeft zes kinderen die allemaal door de rechter uit huis zijn geplaatst. Anderhalf  jaar geleden werd ook de jongste met spoed bij de moeder weggehaald. Het meisje was echter onvindbaar en bleek verstopt in de woning van de oma. Agenten die het kind kwamen ophalen dropen af omdat er veel familie aanwezig was.  

De moeder heeft het meisje uiteindelijk zelf naar Veilig Thuis gebracht. De oma van het meisje is vrijgesproken. 

reacties (3)

 • Ava

   

  Agenten dropen af?! Met andere woord e: ze lieten dat arme meisje gewoon in de steek :-(

  reageer
 • Thomas

   

  Als ze belaagt worden door allerlei tuig en daar een keer goed de wapenstok overheen leggen zoals het hoort, zitten ze direct de komende drie jaar vast aan rechtszaken waarin de linkse rechter ze eens flink aan de tand voelt hoe ze het durfden om gewelddadige criminelen een strobreed in de weg te leggen.

 • Riki

   

  Verplicht steriliseren! Agenten dropen af omdat er teveel familie was? Ik begrijp iets niet denk ik.

  reageer
 • Niek

   

  Hoe kan het toch dat zo iemand maar kinderen mag blijven maken? Houdt er dan niemand rekening met de belangen van die kinderen? Door en door triest.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert