Almeerse Youtuber King Alert organiseert YouTube evenement

ALMERE
Almeerse Youtuber Paul Goudsmit , alias King Alert, organiseert eind dit jaar het YouTube-evenement King Alert Fest in Almere. In Club Cell wil hij samen met een aantal bekende YouTubers fans verrassen met verschillende acts. 

Onder andere OnneDi (571.740 abonnees), Armoowasright (403.452 abonnees) en FamkeLouise (186.264 abonnees) zijn aanwezig. De Almeerse YouTuber wil op het evenement laten zien wat zijn kijkers normaal alleen kunnen zien in zijn filmpjes op YouTube. Zo is Goudsmit onderwerp van een 'King Roast'. Tijdens dat evenement maken anderen grappen over hem. Daarnaast wordt er gerapt en games gespeeld.

Doel is om in contact te komen met zijn volgers: "Voor mij en iedereen die ik meeneem gaat het er vooral om dat wij onze fans in het echt gaan ontmoeten en met ze kunnen praten en lachen", aldus Goudsmit. Het King Alert Fest vindt op 21 oktober plaats. 

reacties (5)

 • Don

   

  Vet!! Eindelijk een event om de hoek

  reageer
 • Melanie&crew

   

  Nou dat klinkt geweldig ik hoop dat mallie en britje die zelf ook woonachtig zijn in Almere er zeker bij zijn dat zou top zijn kan ik ze misschien ook persoonlijk ontmoeten .

  reageer
 • Joost

   

  iedereen met een duimring heeft direct een strafpunt!

  reageer
 • koos

   

  mooi hoor zo een 40'er die jong wil blijven. zet hem op joh!

  reageer
 • Bas

   

  Tjee al die vloggers...hoe sneu

  reageer
 • Rolf

   

  Jaloers op mensen die aandacht krijgen?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert