Nieuwe voorstelling 'Mare' mogelijk volgend jaar herhaald

ALMERE
Theatergroep Vis à Vis overweegt om de voorstelling 'Mare' volgend jaar nog eens op te voeren. De theatergroep speelt al acht weken lang voor een uitverkochte tribune en inmiddels staan er tientallen mensen op een wachtlijst voor een kaartje.

“We gaan nu de laatste week in voor de zomerstop en we hebben wachtlijsten moeten maken voor geïnteresseerden”, aldus Silke Swart van Vis à Vis. “Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt.

Met de voorstelling gunt Vis à Vis de bezoeker een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. Een water spektakel in een bassin met meer dan 1 miljoen liter water. 

Mare gaat na de zomerstop nog tot 1 oktober verder. Afhankelijk van de belangstelling beslist de organisatie dan of de voorstelling volgend jaar wordt herhaald.

reacties (4)

 • Claartje

   

  Mare nog niet gezien, maar gaat zeker gebeuren. Wij vonden 'Silo' tot nu toe hun allerbeste. Grandioze en spectaculaire voorstelling!! Kon die nog maar eens herhaald worden.

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  Wat Vis á Vis ook doet het wordt elke keer weer een succes! Ik gun het hun ook van harte, elke voorstelling kom ik met veel plezier, elke keer verbazen ze mij weer!

  reageer
 • Ger

   

  Ik vond deze voorstelling minder dan eerdere in Almere. Graag iets nieuws.

  reageer
 • Ron

   

  We hebben genoten van Mare maar volgend jaar toch iever een nieuwe voorstelling 😁 Dan hebben we tenminste weer iets om naar uit te kijken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert