Twee gewonden bij aanrijding Rivierendreef

DRONTEN
Bij een botsing tussen twee personenauto's op de Rivierendreef in Dronten zijn twee personen gewond geraakt.

Het is niet bekend hoe de gewonden er aan toe zijn. Ambulancepersoneel heeft zich over de slachtoffers ontfermd. 

Over de oorzaak van het verkeersongeval is niets bekend. 

reacties (4)

 • Drontenaar

   

  Je verwacht daar niet altijd dat auto's afslaan. Daarnaast geven mensen soms pas richting aan nadat ze eerst afremmen waardoor je als achterligger haast geen tijd meer hebt om te reageren. Tuurlijk moet je afstand houden maar het overkomt je soms. Zelf in afgelopen 8 jaar ook wel paar keer gehad dat ik verrast werd door mijn voorligger dat hij of zij remde en af wilde slaan.

  reageer
 • Dick

   

  In het verkeer heb ik maar één motto, "verwacht het onverwachte". Ik ga ook niet automatisch uit van richtingaangeven op rotondes bijvoorbeeld. Ik zie mensen richting naar rechts aangeven terwijl ze toch 3 kwart de rotonde nemen. Of mensen die links aangeven en doodleuk de 2e afrit nemen. En sowieso, mensen die niks aangeven, ja, lastig maar je ziet het vaak al aan het gedrag.

 • Katja

   

  Het is ook erg moeilijk om daar 50 km per uur te rijden. En gezien de deuken die ik vanmorgen zag. Reden ze denk ik ook geen 50. Ik oordeel echt niet hoor. Want ik reed er vanmorgen ook weer te hard!

  reageer
 • Dick

   

  Katja, heb jij wel eens een auto gezien die met 50km/u ergens achterin kleunt? Nee? Ik wel. Als je dan weet dat EURO-NCAP testen alleen frontaal testen verplicht stellen dan weet je dat de achterkant weinig prioriteit heeft. Ik heb het autootje gezien, deze kleun had niets maar dan ook niets met sneller dan 50km/u van doen maar gewoon met "niet met verkeer bezig zijn".

 • Viking79

   

  Verrassend vaak raak daar. Rivierendreef is ook veel te druk. Wordt het niet eens tijd voor een extra ontsluitingsweg van Dronten West aan de kant van Overijsselse weg?

  reageer
 • Jos

   

  Wordt het niet tijd voor een rotonde

  reageer
 • Laten we anders van iedere kruising een rotonde maken...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert