Aanhoudingen voor handel in verboden anabolen en medicijnen

ALMERE • Di 1 augustus 2017 | 16:16 • Dinsdag 1 augustus 2017 | 16:16
De politie heeft twee Almeerders aangehouden in een onderzoek naar witwassen. De twee verdienden geld met de handel in verboden anabole steroïden en geneesmiddelen. Die boden ze aan via internet en er kon betaald worden via contant geld of bitcoins. De opbrengsten werden gebruikt om onroerend goed te kopen. 

De Almeerders zijn al half juli opgepakt door het team Financieel Economische Criminaliteit, zo heeft de politie dinsdag bekendgemaakt. Het team begon het onderzoek na verdachte transacties van één van de verdachten. Op verschillende plaatsen in Almere vonden doorzoekingen plaats. In een opslagloods werden de anabole steroïden en medicijnen gevonden. Die zijn in beslag genomen. 

Ook werd beslag gelegd op zo'n 90.000 euro aan contant geld, geldtelmachines, twee voertuigen, administratie en op onroerend goed. De verdachten mochten na verhoor weer naar huis. Ze blijven verdachte.  

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel