Dader steekpartij verkeersruzie nog niet gevonden

ALMERE
Er is nog geen spoor van de verdachte die afgelopen zaterdag een man neerstak op de A6 bij Almere. Dat laat een woordvoerder van de politie weten. 

Het slachtoffer, een 32-jarige man uit IJmuiden, is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en maakt het naar omstandigheden goed. Het is nog niet duidelijk wat er precies voorafging aan het steekincident, maar volgens de politie was er mogelijk sprake van een verkeersruzie. 

De dader is nog niet terecht. Wel is bekend dat hij na het incident wegreed in een witte Mercedes. 
 

reacties (2)

 • tja almere he ..

   

  ze hebben geen tijd voor dat soort dingen ze hebben het veeslte druk met het bekeuren van alcholisten

  reageer
 • Sm

   

  En terecht. Voordat die mijn kind dood rijdt met zijn gezuip. Zoeken naar een witte Mercedes zonder verdere informatie is als zoeken naar een spelt in een hooiberg.

 • heel raaar

   

  Er hangen daar overall camera's die kentekens registreren. Van Amsterdam tot lelystad en van Almere tot Zaandam, Amersfoort, ZuidOost etc etc. Lijkt me toch niet heel moeilijk om daar een witte Mercedes uit te pikken + te koppelen aan het juiste tijdstip en rijrichting!!! Gaat lekker met de Politie.

  reageer
 • Dick

   

  Die camera's hebben misschien iets te maken met de wet op de privacy? En misschien mag RWS daardoor geen beelden opslaan? En nee, ik wil nit dat de wet op de privacy veranderd moet worden, ik heb iets te veel privacy te beschermen.

 • Jos

   

  Die zijn van rws om de verkeersstroom op afstand in de gaten te houden, niet van de politie. Ze nemen niets op en bovendien mogen ze dat ook niet. Niets raars aan.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert