Almere Jong blijft geldig bij nieuwe busvervoerder

ALMERE
Jongeren die dit jaar een Almere Jong busabonnement kopen bij Connexxion kunnen dat blijven gebruiken als Syntus het busvervoer in Almere overneemt. Dat heeft de gemeente Almere met beide vervoerders afgesproken.

Almere Jong is een jaarabonnement voor jongeren t/m 18 jaar. De gemeente Almere wil voorkomen dat die extra kosten moeten maken als het abonnement plotseling niet meer werkt.

Almere Jong is nog tot 30 november verkrijgbaar bij Connexxion. Syntus neemt het busvervoer in Almere op 10 december over, onder de naam AllGo.

reacties (4)

 • Dirk

   

  nou help je even uit de droom syntus neemt de boel over hier ja met nieuwe bussen , maar met de huidige vriendelijke chauffeurs want die gaan over naar syntus dus we schieten er kwa vriendelijkheid niks mee op .

  reageer
 • Piet

   

  Nou all go mag snel starten. Wat een complete bende dat connexxion heb je gezien hoe het er uit ziet allemaal nou dan mag er ook wel zwart gereden worden. Bussen worden al jaren niet meer schoongemaakt te vies voor woorden chauffeurs die er geen zin in hebben en constant te vroeg weg rijden en als je aan komt lopen ach ja wel rijden gewoon weg tenzij het een collega is. Nee verwacht van syntus ook niet veel maar idd geval nieuwe bussen. Toch maar eensover een auto nadenken nog goedkoper ook met kinderen

  reageer
 • Barry

   

  Er is al een ouderen kaart, deze wordt door syntus echter niet voortgezet.

  reageer
 • Henk

   

  En komt er ook een Almere oud kaartje?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert