Arend Mintjes viert elke minuut Oranje

EMMELOORD • Wo 2 augustus 2017 | 19:15 • Woensdag 2 augustus 2017 | 19:15
Arend Mintjes uit Emmeloord is Oranje-fan in hart en nieren. Hij staat als één man achter de voetbalvrouwen. En dat laat hij zien. Zijn huis is volledig versierd. Overal in de tuin hangen vlaggetjes en slingers. Bij elke gewonnen wedstrijd komen weer wat versieringen bij.

Donderdagavond spelen de OranjeLeeuwinnen de halve finale van het EK tegen Engeland. Mintjes geniet van elke minuut. Hij vindt de vrouwen mooier en sportiever voetballen dan de mannen. "Bij de mannen draait alles om de centen", zegt Mintjes, "Die heren kunnen nog veel leren van de vrouwen want die zijn veel sportiever."

Mintjes vindt het jammer dat hij bijna de enige is in de buurt die zijn huis heeft versierd. De vrouwen verdienen alle steun die ze kunnen krijgen, zegt hij. Mintjes is er van overtuigd dat de vrouwen de halve finale zullen winnen: "Het wordt 3-1 voor Oranje. Ze gaan door naar de finale. Ik weet het zeker." 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel