'Ik vond geen leuke vlogs voor mijn generatie'

ALMERE
'Mijn kinderen keken op Youtube veel naar vloggers en daardoor werd ik nieuwsgierig', vertelt Tanja Jess. 'Maar toen ik ging zoeken, kwam ik helemaal geen vloggers tegen voor mijn generatie.'

De Almeerse, die bekendheid verwierf door series als Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen besloot daarom zelf te gaan vloggen. 'Dat vonden mijn kinderen best leuk, zo'n moeder die vlogt. Ik betrek ze soms ook wel in mijn vlogs'. Inmiddels vlogt Jess bijna een jaar.

Omroep Flevoland heeft deze week een serie over vloggers en bloggers uit de provincie.

 

reacties (4)

 • Schaapjes

   

  Ik sluit me als leeftijdsgenoot bij RL aan.

  reageer
 • RL

   

  De reden dat je geen vlogs kan vinden voor de middelbare leeftijdsdoelgroep, is omdat de gemiddelde 40-er hier echt totaal niets aan vindt. Het is ook beschamend om te zien dat het gezinnetje een dagje op stap gaat en moeders alles met een selfie-stick zit te filmen. Leuk om daar bij te moeten lopen. Nee, niet alles wat de jeugd leuk vindt is ook leuk voor volwassenen, pas maar op dat je straks niet met spinners loopt te draaien op je vingers. Dat is nog kinderachtiger namelijk.

  reageer
 • Riu

   

  Iets met spijker en kop

 • Als je op geen enkele manier nog de publiciteit weet te halen, ga je vloggen. Te triest voor woorden dit. Als je hier later naar terug kijkt, schaam je je echt kapot.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Waarom gelijk zo veroordelen? Zo gek is het helemaal nog niet, de best bekeken Nederlandse Youtubers lopen namelijk erg binnen met deze baan. Door gewoon te laten zien wat hun leven is en kijkers mee te nemen in hun dagelijks leven. Zo gek hebben zij het dan nog niet bekeken, hetgeen zij verdienen kan mijn fulltime baan niet aan tippen hoor. Niet dat Tanja Jess nu al bij die groep hoort, maar wat niet is kan komen.. en als zij zich er goed bij voelt...we hoeven niet te kijken he :-)

 • Frank

   

  Wat klaag je nou ze heeft het in ieder geval verder geschopt dat menigeen je mag het onderwerp lezen maar het hoeft niet.

 • Ruid

   

  Wat moet je hier nu van zeggen? midlifecrisis misschien?

  reageer
 • kees d.

   

  Ach, wat zal ik zeggen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert