Verwarde man aangehouden bij vliegveld

LELYSTAD
Een verwarde man is maandagochtend aangehouden in Lelystad omdat hij vermoedelijk onder invloed van harddrugs in de auto was gestapt. Dat laat de politie weten op Facebook

Wegenbouwers signaleerden de man op de Anthony Fokkerweg bij Lelystad Airport. Hij stapte uit zijn auto en ze dachten eerst dat hij vogels kwam spotten of naar de bouw rondom het vliegveld wilde kijken.

Verwarde indruk 
De man groette hij de wegwerkers en begon een onduidelijk verhaal over de oud Boeing die al jaren bij de luchthaven staat. Daarna liep hij door een weiland richting de hekken, terwijl de deuren van zijn auto nog openstonden. De wegwerkers vertrouwden het zaakje niet en besloten de politie te bellen. 

Rijbewijs afgepakt
De politie heeft de man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en nam hem mee naar het bureau. Daar wilde hij niet meewerken aan een onderzoek. Het rijbewijs en de auto van de man zijn in beslag genomen.

reacties (5)

 • charlie chaplin

   

  tja opvallend dat er nederland ,zoveel vewarde en mentaal ongezonde mensen rondlopen , word daar nou echt niks aan gedaan ,straks leven we in een openbaar krankzinnige inrichting .schande.

  reageer
 • Jan2

   

  Dat doen we al. Anders was vliegveld Lelystad niet tot stand gekomen. Maar ja..........om nou een stelletje dwaze (of verwarde?) politici op te sluiten in een inrichting....

 • pieter de oude

   

  Frank zocht alvast een plekje uit voor zijn snackcar op de toekomstige spotters plek.

  reageer
 • Bas

   

  Nee hoor Frank, een echte Drontenaar, laat zich niet uit zijn Dronten wegpesten.

 • hans

   

  Die was op zoek naar de 10 miljoen subsidie van vliegveld Maastricht-Aachen! Ik noem geen namen! (J..)

  reageer
 • emiel de jonge

   

  sorry zal het nooooooooooit meer doen

  reageer
 • kees d.

   

  Er is een behoorlijk verschil tussen een junk en een verward iemand. Als iedereen verward wordt genoemd weten we niet meer wat echt verward is.

  reageer
 • Jan

   

  Precies. Net als tegenwoordig terroristen ook als verwarde personen worden omschreven in de media.. jaja..

 • Jos '56

   

  Je bent zowiezo verward als je drugs gebruikt :-))

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert