Twee mannen zwemmen weg voor politie

LELYSTAD
Twee mannen zijn maandag in de Weerribben in Lelystad op de vlucht geslagen voor de politie. Ze doken het water in en zwommen weg.

Agenten waren in de Weerribben aan het surveilleren toen ze de twee zagen fietsen zonder verlichting. Toen ze de politie zagen, gingen ze er direct vandoor. De agenten hoorden een plons en zagen de mannen wegzwemmen.

De twee fietsen lagen in een rietkraag. De agenten hebben nog onderzoek gedaan met een warmtebeeldcamera, maar de mannen zijn niet gevonden. 


reacties (2)

 • Ohm1981

   

  Zeker gestolen fietsen.

  reageer
 • Kees

   

  Workumstraat en Bunschotenlaan dat zijn 2 straten in de zuidert EMMELOORD en niet Lelystad en de Weerribben ligt in Overijssel en is een natuurgebied wat een rare melding is dit zeg en de Stentor praat over Emmeloord en natuurpark de weerribben wat verwarrend

  reageer
 • Roel

   

  Die straten zijn er ook in Lelystad Haven, evenals een straat die Weerribben heet.

 • havenaar

   

  Workumstraat, Bunschotenlaan en Weerribben zijn straten in Lelystad-haven. Kwestie van even kijken op google maps. Niks verwarrend aan.

 • Marie

   

  Beste Kees De Weerribben is een straat in Lelystad Haven. Net als de Workumstraat. Is dus niet zo verwarrend als je denkt. Bericht klopt dus gewoon.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert