Gevonden lichaam is van vermiste 17-jarige Willem

ALMERE • Di 8 augustus 2017 | 21:46 • Dinsdag 8 augustus 2017 | 21:46
Het lichaam dat dinsdagavond is gevonden in het Oostrandpark in Almere Buiten is van de 17-jarige Willem die sinds zaterdagavond werd vermist. Dat heeft de politie Almere Buiten bekendgemaakt. Volgens de politie is de jongen niet om het leven gekomen door een misdrijf, maar wordt uitgegaan van een noodlottig ongeval.

Hij is vermoedelijk in het donker in het water terechtgekomen en verdronken. De jongen heeft volgens de politie waarschijnlijk verdovende middelen gebruikt, maar het is niet vast te stellen of dat heeft geleid tot een val in het water en de verdrinking. De politie doet geen nader onderzoek naar de dood van de jongen. 
 
Zoektocht met speurhonden
De politie zocht sinds dinsdagmiddag met speurhonden in en rond het Oostrandpark Buiten naar de vermiste jongen. Willem werd zaterdagavond voor het laatst gezien in het park. Hij was daar met vrienden. Die hebben hem volgens de politie rond middernacht zien vertrekken. Sindsdien ontbrak elk spoor. 

Maandag is de vermissing bij de politie gemeld. Die heeft toen ook al met speurhonden en een politiehelikopter naar de jongen gezocht.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel