Cel geëist voor mishandelen vriendin

ALMERE
De officier van justitie heeft tien maanden celstraf geëist tegen een Almeerder die in maart van dit jaar zijn vriendin mishandelde en haar woning vernielde. Daarnaast eiste de officier een contactverbod met de vrouw voor twee jaar.

De twee kregen de avond voor de mishandeling ruzie in de woning van het slachtoffer. De man die eerder in een agressieve bui de vrouw had geslagen, verliet uit voorzorg de woning. Hij was bang dat hij haar opnieuw iets zou aandoen.

Via Whatsapp liep de ruzie 's nachts zo hoog op dat de man de volgende ochtend naar het huis van de vrouw ging. Hij trapte de voordeur in, mishandelde de vrouw en vernielde de badkamer. De Almeerder kwam pas tot bedaren toen hij het geschrokken gezicht van het dochtertje van de vrouw zag. In paniek verliet hij de woning.

Een paar dagen later werd de man opgepakt. In zijn woning trof de politie ook nog een hennepplantage aan met 500 planten.

Het is niet de eerste keer dat de man voor geweld wordt veroordeeld. De officier van justitie ziet het liefst dat de Almeerder voor zijn agressie behandeld wordt in een gesloten kliniek. De Almeerder wil wel hulp, maar hij weigert opname in een kliniek. Over twee weken doet de rechtbank uitspraak

reacties (2)

 • albert

   

  triest :(

  reageer
 • Jaanchi

   

  Weer zo'n laffe loser die vrouwen durft te mishandelen nota bene met een klein kind erbij dat daardoor een trauma oploopt. Lange gevangenisstraf met gedwongen opname en een permanent contactverbod voor dit misbaksel

  reageer
 • Thomas

   

  Want als hij een man half dood had geslagen was hij in jouw boek een held geweest?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert