Gewonden bij ongeval Lange Dreef

EMMELOORD
Bij een botsing tussen een automobilist en een motorrijder op de Lange Dreef in Emmeloord zijn donderdagochtend een man van 33 en een vrouw van 31 jaar gewond geraakt. Beide slachtoffers wonen in Emmeloord.

De motor botste op de auto toen de auto uit het parkeervak reed en dwars op de Lange Dreef stond. De weg is een tijd afgesloten geweest om hulp te verlenen aan de slachtoffers. Een arts uit een traumahelikopter heeft daarbij assistentie verleend.

Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de slachtoffers gaat is onbekend.

reacties (7)

 • Nop

   

  De motor rijder heeft scheurtjes in zijn ruggenwerfels en bekken. Verder gaat het naar omstandigheden redelijk met hem

  reageer
 • Tuutuut

   

  1 van de slachtoffers is erg aardig van afgekomen. Dit weet ik uit zeer betrouwbare bron. Geen ernstig letsel. Althans geen botbreuken.

  reageer
 • Anoniem

   

  Waarom lees ik nergens hoe het met de slachtoffers is. Dit is even wat belangrijker lijkt mij dan je mening te geven wat je allemaal wel niet denkt. Dus buurman ga lekker pannenkoeken bakken. Hoe hard de motor ook reed als automobilist moet je gewoon kijken of je de weg op kan draaien. Sterkte voor de slachtoffers de rest is ma blik.

  reageer
 • Lampje

   

  Volgens mij helpen deze aannames niemand. Sterkte voor de gewonden.

  reageer
 • Schaapjes

   

  Allemaal maar solliciteren bij de VOA van de politie!! Specialisten genoeg. Sterkte voor beiden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Henk

   

  Bijzonder, op doorgaande weg in de zijkant van een auto rijden.

  reageer
 • Vercraeye

   

  Ik was getuige als overbuurman van het geluid van de optrekkende motor... dat was zo fel dat ik aanneem dat de moter meer dan 100 km per uur heeft gereden toen de aanrijding werd veroorzaakt. Onverantwoord rijgedrag van de motor.

 • Dick

   

  Wat dacht je van een 180° bocht vanaf de parkeerplaats?

 • Dick

   

  Ziet er uit als "peugeot rijdt met 180° bocht weg van parkeerplaats en ziet motor over het hoofd". Zo gezien vanwege de schade aan de zijkant van de auto. En ga nou niet roepen "motor heeft veel te hard gereden", als je dat denkt moet je maar eens een filmpje opzoeken met "EURO NCAP Pole test". Daar zie je veel modernere auto's zijdelings op een paal gekwakt worden. Dan eindigt die paal ook halverwege de linker en de rechter zijkant van de auto. En da's met 60km/u uitgevoerd.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert