Fietstunnel Burgerspad bijna twee jaar dicht

ALMERE • Do 10 augustus 2017 | 16:20 • Donderdag 10 augustus 2017 | 16:20
De fietstunnel in het Burgerspad in Almere gaat bijna twee jaar dicht. Het fietspad loopt onder de A6 door en verbindt Almere Haven met de Stedenwijk. Rijkswaterslaat sluit het fietspad in verband met de verbreding van de A6.

Het fietspad wordt afgesloten tussen de Zenderstraat ten noorden van de A6 en het Farflerpad ten zuiden van de A6. De doorgang onder de A6 wordt gesloopt en er komt een bredere voor terug.

Fietsers die van de ene naar de andere kant van de snelweg willen komen, kunnen gebruikmaken van de Havendreef. Ter plaatse wordt de omleiding met gele borden aangegeven. Fietsers moeten er rekening mee houden dat ze vijf minuten langer onderweg zijn.

In verband met de verbreding van de A6 zijn ook de fietstunnels in het Fontanapad en Pedersenpad gesloten. Die laatstgenoemde gaat in oktober weer open. Ook gaat de fietstunnel in het Fongerspad, ter hoogte van het Weerwater, in september een week dicht. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel